4mail
4-mail
architect kurt vandenbogaerde | Ganzenstraat 113 | B 8000 Brugge | M +32 475 97 25 65 | T +32 50 34 85 15 | info@4-mail.be

image
03/10/2015 - BIS-beursArchitect Kurt Vandenbogaerde vertegenwoordigt Orde van Architecten op BIS!

Vlaanderens grootste en belangrijkst bouwbeurs loopt dit jaar van 3 tot en met 11 oktober. Net zoals alle voorgaande jaren staat de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten ook nu weer klaar met info en advies voor elke toekomstige bouwer of verbouwer. Potentiële bouwheren en -dames kunnen op de bis-beurs terecht op onze infostand in hal 1 voor allerhande vragen over het werken met een architect of een woordje uitleg over de Orde. Op onze adviesstand in hal 2 kunnen bezoekers genieten van gratis persoonlijk advies van een architect.

Wie meer inzicht wil hebben in de rol van de architect en de meerwaarde die hij betekent, kan zich laten informeren tijdens onze infosessies in hal 2. Hoe vind je als bouwheer de juiste architect? Wat kan en mag je precies allemaal van hem of haar verwachten en hoe pak je de samenwerking het best aan? Samen wordt er gezocht naar het meest gepaste antwoord op al deze prangende vragen. De infosessies vinden elke weekdag om 14u en in de weekends om 11u en om 14u plaats in hal 2. Vooraf registreren verplicht. 

Web : BIS-beurs
image
print